Naslovna Novo Vinodar 2016. – Poziv na sudjelovanje

Vinodar 2016. – Poziv na sudjelovanje

106
0

Turistička zajednica grada Slatine ove je godine partner na VINODAR-u 2016. u Daruvaru.

vinodar_daruvar_2016

Vinodar se održava od 05. do 12.06., dok je vrijeme sajma 10., 11. i 12. 06. 2016. Daruvar je od Slatine udaljen svega 40-tak kilometara.

Kao partneri, domaćini su nam ponudili prostor sa osiguranim štandovima u centru grada, gdje bi se kao grad mogli predstaviti sa svojom ponudom. Ponuda bi uključivala sve proizvođače s područja grada Slatine koji se bave izradom nakita, ukrasnih predmeta, suvenira, odnosno proizvodnjom vina, sira, meda, voća, povrća, suhomesnatih proizvoda, kolača, te školske zadruge. Isto tako, svi oni koji imaju originalni proizvod, također se mogu prijaviti.

Sudjelovanje i mjesto na sajmu je besplatno, a ukoliko odlučite predstavljati se na sajmu sva tri dana, spremni smo Vam pronaći smještaj po atraktivnim cijenama.

Molim Vas da se prijavite za sudjelovanje najkasnije do četvrtka 19. svibnja 2016., kako bi kolegama u Daruvaru mogli javiti točan broj izlagača iz Slatine.

Prijaviti se možete na dolje navedene kontakte u Turistički ured Slatina, dok sve detalje o ovogodišnjem Vinodaru možete pronaći ovdje…

Helena Hegediš, prof.
Direktorica Turističkog ureda

(106)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*