Naslovna Novo Vikend wellnesa i yoge

Vikend wellnesa i yoge

213
0

Vikend odmor za čišćenje i obnovu organizma Resort „Merkur“ Orahovica, 19. i 20. ožujka 2016. godine

mandalayoga_anamarija_svenda

Proljeće je vrijeme kada je neophodno provesti kuru čišćenja cijelog organizma kako bi se tijelo oslobodilo nakupljenih toksina koji su često uzrok umora, lošeg raspoloženja, pasivnosti i podloga su za nastanak bolesti. Cjelovitim čišćenjem organizma obuhvaćeni su svi sustavi tijela: probavni, kardio-vaskularni, respiratorni, mišićno-koštani, imunološki i živčani.

U tu svrhu osmišljen je program koji će se održati 19. i 20.03. 2016. u Resortu „Merkur“ u Orahovici. Najbolji način da dočekate proljeće je da si poklonite vrijeme za obnovu i znatno se osnažite u samo dva dana. Program vodi voditeljica yoga studija „Mandala“ – Ana Marija Švenda, dugogodišnja praktikantica yoge i iskusna yoga učiteljica.

Program uključuje:

  • jutarnje vježbe disanja;
  • 4 yoga sata u trajanju od 80 min;
  • 4 gong kupke od 30 minuta;
  • čajeve za pročišćavanje;
  • prirodne zelene sokove;
  • bazen;
  • saunu;
  • planinarenje.

Gong kupka je terapija zvukom kojom tijelo rezonira sa mnoštvom tonova koje proizvodi gong, može se također opisati i kao masaža na staničnoj razini.

gong_kupka_4

Za provođenje programa u potpunosti predlaže se svim polaznicima da poste te uz čajeve, zelene sokove i pregršt aktivnosti sudjeluju u stvaranju vrlo pozitivne i elektrizirane grupne energije koja nam tada služi kao uporište u ostvarenju zajedničkog cilja, a to je da se potpuno pročistimo.

Smještaj je u dvokrevetnim sobama u vrlo lijepo uređenom hotelu s tri zvjezdice, moguće je rezervirati i polu pansion i puni pansion ukoliko se ne želi postiti.

Osnovna cijena za smještaj i program je 400 kn po osobi, a najveća cijena je za jednokrevetnu sobu i puni pansion 550 kn. Za sve dodatne informacije molim vas da se obratite na telefon: 091/6144-108 ili e-mail: yoga.nasice@gmail.com.

Za rezervaciju mjesta potrebno je uplatit pola ukupne cijene na račun, rezervacije se primaju od 29.02. do 14.03.2016. stoga požurite sa odlukom i rezervirajte svoje mjesto što prije.

(213)