Naslovna Zabava Veliki Božićni fitness party okupio slatinske rekreativce

Veliki Božićni fitness party okupio slatinske rekreativce

43
0

fitness_party_mU blagdanskom ozračju sportski stanovnici zgrade KRIK-a i HVIDR-e, u dvorištu bivše vojarne u Slatini, okupili su se u srijedu navečer u svojoj dvorani na Velikom Božićnom fitness partyju.

Kako se tijekom cijele godine redovito mimoilaze prije i poslije treninga, a zapravo nisu upoznati sa međusobnim vježbanjem, rekreativci sa: Yoge, Zumbe, Shorinji Kempa i B-Fita odlučili su napraviti veliki zajednički trening.

Na početku sat i pol vremena dugog treninga vježbači su se zagrijali na brze i vesele ritmove Zumbe, a potom su brusili snagu i radili na izdržljivosti kroz kružni trening B-Fita.

Nakon hvatanja daha radilo se na tehnikama samobrane i osnovnim udarcima iz vještine Sorinji Kempo, a sam kraj bio je rezerviran za opuštanje duha i tijela te akumuliranje energije kroz yoga pokrete i položaje.

Više od trideset vježbača koliko ih se uspjelo nagurati u dvoranu, nakon najneobičnijeg treniga na kojem su ikada bili, počastilo se slasnim zalogajčićima i nazdravilo nadolazećim blagdanima.

Utisci svih vježbača nakon ovog jednistvenog sportskog partyja su izrazito pozitivni.

Uz mnoštvo smijeha i zabave otkrile su se neke „nepoznate“ skupine mišića, neki su se iznenadili vlastitim izrazitim talentom za ritam, neki shvatili da se moraju naučiti opuštati, neki da su im borilački sportovi izrazito zanimljivi, ali svi se slažu u jednom – da se ovakav party mora održavati barem dva puta godišnje i da će se za slijedeći sigurno morati tražiti veći prostor!

Marika Marić

(43)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*