Naslovna Sport Uručena donacija Glasnicima istine-Hrvatskim maratoncima

Uručena donacija Glasnicima istine-Hrvatskim maratoncima

44
1

Foto: Slatina-komDirektor slatinske komunalne tvrtke Slatina kom g-din Dragutin Vuk uručio je slatinskim maratoncima iz udruge  Glasnici istine –Hrvatski maratonci vrijednu donaciju –trenirke  s otisnutim logom tvrtke  Slatina kom kao i grbom udruge Glasnici istine-Hrvatski maratonci. Prigodom predaje donacije g-din Vuk pohvalio je aktivnosti članova udruge poglavito na sudjelovanju u memorijalnim maratonima posvećenim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kao i obilježavanju događaja iz Domovinskog rata pronoseći istinu o njemu te čuvajući dignitet istog. Nadalje je istakao kako su Slatina kom i on osobno prepoznali udrugu Glasnici istine-hrvatski maratonci te im ovom donacijom nastoje pomoći u daljnjem radu.

Foto: Slatina-kom

Trenirke su preuzeli  član udruge Goran Draksler, inače uposlenik Slatina kom-a i Pavo Tutenov predsjednik udruge Glasnici istine-Hrvatski maratonci. Tom prigodom Pavo Tutenov  je zahvalio  direktoru Slatina kom-a  g-dinu Dragutinu Vuku  na vrijednoj donaciji  riječima: ˝Prepoznali ste naše aktivnosti i sav naš trud u ostvarivanju naših ciljeva a ovom Vašom donacijom pomažete nam da u pravom smislu riječi budemo i prepoznatljivi. S ponosom ćemo nositi ove trenirke na svim našim sudjelovanjima na memorijalnim maratonima diljem Hrvatske  od Baranje, Vukovara, Tovarnika, Osijeka, Našica, Okučana, Maslenice, Škabrnje, Knina do Voćina i Četekovca i ostalih mjesta promovirajući samim time i Vašu tvrtku kao i našu udrugu.. Istinski se nadamo da će Vašim putem poći i drugi poslovni subjekti  te će  prepoznati naše aktivnosti i pomoći nam u ostvarivanju ciljeva naše udruge  gdje nastojimo: ..ne zaboraviti  niti jednog poginulog i nestalog  hrvatskog branitelja koji je svoj život dao za slobodnu Hrvatsku.˝

Hvala Slatina kom-u, hvala direktoru g-dinu Dragutinu Vuku.

Tekst: Glasnici istine-Hrvatski maratonci
Foto: Slatina-kom

(44)Comment(1)

  1. Hvale vrijedna donacija, vrijednim i marljivim maratoncima – glasnicima istine koji su već i do sada svojim znojem natapali mnoge maratonske staze diljem lijepe naše. g. Vuk , ova je donacija u zaita pravim rukama, a aktivnosti i poslanje udruge jamče da će se i u buduće tako nastaviti…..!!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*