Naslovna Grad Uklanjanje snijega sa ulica

Uklanjanje snijega sa ulica

13
1

Odsjek za komunalno gospodarstvo Upravnog odjela za gospodarenje prostorom grada Slatine,  obavještava građane Slatine i prigradskih naselja da na području Grada djeluju dvije ekipe zimskih službi:

  • Ceste d.o.o. iz Bjelovara Cestarija Slatina, zadužena za održavanje državnih, županijskih i lokalnih cesta;
  • zimska služba Grada Slatine (Komrad d.o.o.), zadužena za održavanje gradskih ulica, trgova, nogostupa, javnih stubišta, javnih parkinga, pješačkih prijelaza, sporednih cesta u prigradskim naseljima.

Iz Odsjeka za komunalno gospodarstvo grada Slatine upozoravaju sve fizičke i pravne osobe da su, do daljnjega, dužni redovito uklanjati snježne naslage s nogostupa ispred svojih poslovnih i stambenih objekata.

Također, apeliraju vozače automobila i drugih motornih vozila,  da svoje limene ljubimce koriste samo za najnužnije potrebe, te da ih uklanjaju sa parkirališta i drugih javnih površina, posebice tijekom noći, kako ne bi ometali rad strojeva i djelatnika zimskih službi.

Ukoliko se građani ogluše na ove naputke, upozoravaju iz  Odsjeka za komunalno gospodarstvo, krše odredbe članka 119. Odluke o komunalnom redu Grada Slatine, za što bi im mogla uslijediti kazna od 100 do 2000kn.

Eventualne dojave o neophodnosti hitnih intervencija možete uputiti na sljedeće brojeve:

  • 112 – Državni uder za zaštitu i spašavanje;
  • 551-614 – Cestarija Slatina;
  • 561-151 – Komrad d.o.o.;
  • 551-357 – Grad Slatina;
  • 099/216-43-39 komunalni redar Grada Slatine.

(13)

Tagovi:


Comment(1)

  1. E kada bi baš svi uzeli lopatu u ruke a ne čekali samo komunalne službe da nam počiste……..A čišćenje je i dobra rekreacija, a ništa ne košta,možete samo dobiti.Zato tko može ( osim bolesnih ) lopate u ruke i počistite barem ispred svpjih vrata,ulaza,nogostup…….

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*