Naslovna Grad U pretragama pronađen nelegalni duhan i rezalica

U pretragama pronađen nelegalni duhan i rezalica

1.46K
1

Jučer, 8. rujna 2016. godine policijski službenici iz Slatine, dovršili su kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog počinjenih više kaznenih djela.

policija_duhan_3

Naime, tijekom 7. rujna, oko 21.35 sati, policijska ophodnja iz Slatine, kod napuštene kuće u Stublovačkoj ulici, zatekla je tri osobe u dobi od 48 i 20 godina, i jednu maloljetnu osobu, te dva osobna automobila, osječkih i slatinskih registarskih oznaka. Pregledom automobila u jednom je pronađeno postolje i elektromotor, dok je u drugom pronađena rezalica za duhan.

Ubrzo zatim na mjesto događaja, došla je i četvrta osoba u dobi od 51 – godine. Nakon što ih je policijski službenik sve pozvao na obavijesni razgovor, 51 – godišnjak i 20 – godišnjak, prema policijskim službenicima, počinili su kaznena djela prijetnja i napad na službenu osobu, nakon čega su privedeni Policijsku postaju Slatina.

Nadalje, tijekom jučerašnjeg dana sukladno Nalogu Županijskog suda u Bjelovaru, kod zatečenih osoba, provedene su pretrage kuća i osobnih automobila, te je tom prilikom pronađeno 317 kilograma duhana u listu upakiranih u 19 crnih PVC vreća i jedna vreća sa 860 grama rezanog duhana na kojima nije bilo nadzornih markica Ministarstva Financija. Slijedi podnošenje kaznenih prijava, zbog počinjenih kaznenih djela prijetnja, napad na službenu osobu i nedozvoljena trgovina.

Glasnogovornik
Josip Štajdohar

(1456)

Tagovi:


Comment(1)

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*