Naslovna Novo U OŠ Eugena Kumičića održana Modelarska liga VPŽ

U OŠ Eugena Kumičića održana Modelarska liga VPŽ

100
0

U petak, 10. svibnja 2019. u sklopu obilježavanja Dana škole u OŠ Eugena Kumičića Slatina održano je natjecanje Modelarske lige Virovitičko-podravske županije. Okupljene učenike i mentore u ime domaćina pozdravio je učitelj tehničke kulture Ivan Drokan.

Natjecatelji su učenici osnovnih škola, udruga ili posebnih odjela osnovnih škola od petog do osmog razreda i njihov mentor. Ekipa se sastoji od dva učenika koje na natjecanje dovodi jedan mentor. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je 32 učenika i njihovi mentori. Stručno ocjenjivačko povjerenstvo ove godine je imalo težak zadatak ocjenjivati jako dobre radove.

Osvajači Modelarske lige Virovitičko-podravske županije su Ivan Knežević i Tvrtko Kolarić (mentor Stevan Radijevac) OŠ Josipa Kozarca Slatina, drugo mjesto su zauzeli Veronika Jagarinec i Pamela Tomašević (mentor Ivan Drokan) iz OŠ Eugena Kumičića Slatina, a treće mjesto Gabrijel Jaković i Antonio Simoni (mentor Milorad Vučković) iz OŠ Voćin. Prvaci u kategoriji učenika s poteškoćama su Domagoj Dundović i Josip Troha (mentor Marko Gajer) iz OŠ Mukleuš.

Prvoplasirana ekipa ostvaruje plasman na državnu razinu natjecanja koje se održava od 24. do 26. svibnja 2019. u Kraljevici.

Mentori koji su tijekom cijele godine pripremali učenike su: Stevan Radijevac, Ivan Drokan, Milorad Vučković, Marko Gajer, Robin Kovačević i Dario Kruljac. Ocjenjivači su iz Zajednice tehničke kulture grada Osijeka Danijel Rakić i Zdenko Kupanovac.

Zahvaljujem svima na sudjelovanju i vidimo se dogodine.

Svi rezultati u prilogu…

Ivan Drokan
učitelj tehničke kulture
OŠ Eugena Kumičića Slatina

 

 

(100)

Tagovi: