Naslovna Novo Traži se samojed Scooby (2. put)

Traži se samojed Scooby (2. put)

644
0

Ne kaže se džabe da je put u pakao popločan dobrim namjerama. Htio sam pomoći u pronalaženju jednog slatkog kućnog ljubimca i umjesto da prepišem doslovno tekst, malo se poigrah riječima. Ostavih i originalnu sliku koja više skriva no otkriva…

Traži se samojed Scooby

I tako, pojaviše se dušebrižnici… Proglasiše me glupim, nepismenim, a neki bi me i šamarali, podigla se silna graja. Postadoh mrzitelj kućnih ljubimaca, osoba bez srca, pameti i netko tko se ismijava!?

Može biti da sam sve od ovoga, no ja sam pomogao sa više stotina čitanja i nadam se da će netko uočiti sliku, bit poruke, broj telefona.

Ironija, podjebavanje i bilo koji oblik humora, mi nisu bili niti na kraj pameti. No očito je da ne gledamo i razmišljamo isto.

Red je da spomenemo i ono bitno.

Objava pod nazivom “Traži se pas Scooby” je trebala biti informacija sa fotografijom, brojem telefona i porukom iz koje je vidljivo da vlasnik traži svog ljubimca do kojeg mu je očito stalo i k tome nudi nagradu. Informacija, koja stiže do svih koji prate i lajkaju volonterski projekt “slatina.net”, a to nisu samo Slatinčani već i mještani prigradskih naselja. Scooby je mogao trčati za nekim biciklistom ili što je vjerojatnije za drugim psom, sve do Bakića ili Sladojevaca.

U ime vlastite gluposti, nepismenosti i straha od šamaranja ovim se putem najiskrenije ispričavam svima koje je prethodna objava povrijedila, a posebno vlasniku ili vlasnici psa što se usudih i htjedoh pomoći. Slijedeći put ću samo objaviti oglas sa kakvog električnog stupa ili stabla u gradu. Jer ne biste vjerovali, stalo mi je da isti bude pronađen i vraćen.

Miša Nicinger

(644)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*