Što ako pogriješim?

14
0

Znate što, potpuno je normalno da se svi mi pitamo hoće li nam se odluka koju smo donijeli obiti u glavu i pokazati da smo pogriješili.

Možda je u pitanju osjećaj kako nešto nedostaje ili možda nije jasno kako rješenje funkcinira.. 

A možda je samo intuicija i opreznost iz prijašnjih iskustava. 

Sve je to moguće i sve to ima smisla.

A ima smisla i to da možda nisam dovoljno dobro pojasnio kako ćemo implementirati rješenje, što sve možete očekivati, kako izgleda korak-po-korak proces.

Ako je to u pitanju, znajte da nije namjerno.

I ja se sada pitam jesam li pogriješio da nisam više naglasio X i pojasnio Y. Ili možda imate neku novu dvojbu o Q?

Što god da je u pitanju, što god da vam stvara osjećaj da niste sigurni kada bi ušli u suradnju s nama, pošaljite mi poruku i dat ću sve od sebe da taj osjećaj otklonim.

Ako ne uspijem, nije kraj svijeta. A ako uspijem, garantiram da će Vam ovo biti najbolja poslovna odluka.

Hvala,

  Ime Prezime

Jeste li znali da je ”osjećaj da ćemo pogriješiti“ broj 1 razlog zašto prodajno-pregovarački proces zapne nakon što je do zadnjeg koraka sve ispregovarano?

Jeste li znali da je “osjećaj da ćemo pogriješiti” najveći problem u tome što će nas drugi (okolina, kolege, društvo) percipirati i možebitno etiketirati kao osobu koja je pogriješila, a time i stvoriti zaključak da smo “loši”, “slabi”, “nekvalitetni”?

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. BK Membership ušao u drugi tjedan… uskoro nova epizoda… možda vam ulazak u taj krug može biti najveća “poslovna greška” za okolnosti i rezultate postojećeg biznisa… a možda vam to može biti najbolja “kriva odluka”… 

(14)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*