Naslovna Novo Sretan završetak potrage za 81-godišnjakom

Sretan završetak potrage za 81-godišnjakom

151
0

Jučer, 07. studenog 2019. godine, oko 17,30 sati policijski službenici policijske postaje Virovitica, zaprimili su dojavu od 79-godišnjakinje sa šireg područja Virovitica da je nestao njezin 81-godišnji suprug. Obavljenim obavijesnim razgovorom sa suprugom došlo se do saznanja kako je predmetna jučerašnjeg dana tijekom jutra sa autobusom otišla u grad Viroviticu podignuti mirovinu, te oko 14,45 sati dok se vratila kući nije pronašla svoga supruga. U daljnjem razgovoru došlo se do saznanja kako 81-godišnjak, u zadnjih godinu dana nekoliko puta odlazio od kuće u raznim smjerovima, a gdje bi ga u mjestu prebivališta susjedi zatekli te vratili kući.

Odmah po dojavi u potragu i pronalazak 81-godišnjaka bilo je angažirano 6 policijskih službenika policijske postaje Virovitica, policijski službenik Interventne jedinice Virovitica Policijske uprave virovitičko-podravske sa službenim psom, 12 djelatnika hrvatske gorske službe spašavanja i 11 djelatnika DVD Gornje Bazje.

Istoga dana u 22,11 sati u naselju Gornje Bazje 300 metara od glavne ceste uz rubni dio šume u vidno pothlađenom stanju pronađen je 81-godišnjak, koji je u 22,30 sati od strane djelatnika Opće bolnica Virovitica preuzet i prevezen u istu na pregled i daljnje zbrinjavanje.

PU Virovitičko-podravska
FOTO: HGSS Stanica Orahovica

(151)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*