Naslovna Sport Srebro za Petraka na prvenstvu Hrvatske

Srebro za Petraka na prvenstvu Hrvatske

18
1

Prošlog vikenda, u nedjelju, održano je u Varaždinu prvenstvo Hrvatske za mlađe dječake u hrvanju. Za Hrvački klub Slatina nastupilo je 9 mlađih dječaka, koji su ostvarili sljedeće rezultate.

U kategoriji do 30 kg nastupio je Jurica Filipović te uz dvije pobjede i dva poraza osvojio dobro 5. mjesto. U kategoriji do 33 kg nastupio je Kristijan Rabić, koji uz jednu pobjedu i dva poraza također osvaja 5. mjesto. U kategoriji do 36 kg Filip Grahovac sa dvije pobjede i dva poraza zauzima 5. mjesto isto kao David Matijević. Treba napomenuti da su ovi hrvači nastupili kao najmlađi u svojim kategorijama tako da je ovo veliki rezultat za njih.

Robert Tušek, u kategoriji do 33 kg ostvario je jednu pobjedu, dok je jednu borbu izgubio te ostao bez plasmana.

U kategoriji do 40 kg za Slatinu su nastupili Matija Zver i Mario Bjelić. Matija je osvojio 5 mjesto uz dvije pobjede i dva poraza, dok je Mario zauzeo 7. mjesto sa jednom pobjedom i dva poraza. Ovo je odličan rezultat za njih dvojcu s obzirom da je u toj kategoriji nastupilo 30 natjecatelja.

U kategoriji do 90 kg za Slatinu nastupio je Dario Hajster koji je na kraju zauzeo 5. mjesto sa jednom pobjedom i dva poraza, s tim da je ovo Dariju bilo prvo natjecanje. Jedinu medalju na ovom državnom prvenstvu osvojio je Karlo Petrak u kategoriji do 59 kg. Karlo je imao 3 pobjede i jedan poraz te je zauzeo odlično 2. mjesto od 22 natjecatelja. Slatinske hrvače je vodio Profesor Borivoje Kocić.

Tekst: Martin Bišćan
Fotografija (iz arhiva): Martin Bišćan

(18)

Tagovi:


Comment(1)

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*