Naslovna Grad Spomen knjiga članova Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi 100+

Spomen knjiga članova Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi 100+

57
0

Spomen knjiga članova Kluba dobrovoljnih darivatelja krvi 100+
Virovitičko-podravske županije

Klub Dobrovoljnih darivatelja krvi 100+ Virovitičko-podravske županije (Klub DDK 100+ VPŽ) osnovan je u Virovitici 15. svibnja 2019. godine. Mjesto u ovom prestižnom klubu svojom plemenitošću zaslužilo je za sada svega 30 dobrovoljnih darivatelja krvi iz naše VPŽ. To su 24 muškarca koji su krv darovali 100 i više puta i 6 žena sa 75 i više puta darovanom krvi. Izabrana je i prva uprava kluba : predsjednik Denis Delić iz Pčelića, te dopredsjednici Elza Blagajac iz Orahovice i Ivan Farkaš iz Slatine. Broj članova će kroz godine povećavati.

Članovi Kluba suglasili su se oko budućih zajedničkih aktivnosti kojima će se jačati međusobna povezanost članova, promidžba darivanja krvi na području naše županiji, aktiviranje novih i mladih darivatelja, te odavanje dostojne zahvalnosti svim darivateljima krvi. Datumi kojima se na poseban način sjećamo DDK su 14. lipnja Svjetski dan darivatelja krvi i 25. listopada Dan darivatelja krvi u Republici Hrvatskoj. Kroz ovu Spomen knjigu članova, želimo sačuvati uspomenu na naše najistaknutije darivatelje – one koji su nesebično i samozatajno godinama činili dobro, darivali dio sebe, poklanjali život i zdravlje bolesnima, te donosili nadu i radost njihovim obiteljima.

Svaka darovana kap njihove krvi utkana je u zajedničku rijeku ljubavi i dobrote koju oni već desetljećima humano daruju potrebitima. Naša je dužnost otrgnuti od zaborava sve ove heroje koji su toliko puta dobrovoljno, anonimno, solidarno i besplatno drugima spasili život ili pomogli da im se vrati zdravlje. Gromko kličemo – Hvala Vam od srca!!!

Mi smo na Vas ponosni!

 

Spomen knjigu darivatelja krvi preuzmite ovdje…

(57)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*