Naslovna Sport Slatinski hrvači 1. na Međunarodnom božićnom turniru

Slatinski hrvači 1. na Međunarodnom božićnom turniru

21
0

logo_hrvanje_1Mladi slatinski hrvači nakon osvajanja ekipnog prvog mjesta na državnom prvenstvu u grčko rimskom stilu te slobodnom stilu zaključili su ovu godinu vrlo uspješno, što bih neki rekli stavili su šlag na tortu osvojivši i ekipno prvo mjesto na vrlo jakom tradicionalnom Božićnom Međunarodnom turniru koji se održava u Zagrebu.

Na turniru su nastupili natjecatelji iz osam zemalja. Osim dvadeset klubova iz Hrvatske tu su bili hrvači iz: Poljske, Češke, Slovačke, Srbije, Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine.

Prvo mjesto kod slatinskih hrvača osvojio je Filip Grahovac u kategoriji do 42 kilograma. Drugo mjesto Antonio Minauf u kategoriji do 32 kg, dok je u istoj kategoriji treći bio Robert Perčić.

U kategoriji do 59 kg – David Matijević osvaja treće mjesto isto kao i Benjamin Dlab u kategoriji do 66 kg, te David Škrnićki u kategoriji do 73 kilograma.

U uzrastu kadeta u kategoriji do 42 kg – Robert Tušek bio je treći, dok se Karlo Petrak u kategoriji do 69 kg plasirao na sedmo mjesto.

slatinski_hrvaci_v

Slatinske hrvače su na natjecanje vodili profesori: Borivoje Kocić i Danijel Kolomaz. Na natjecanju su sudili i slatinski Međunarodni suci: Josip Grahovac i Mario Petrak.

Još moramo napomenuti da je osim pokala za osvajanjem ekipnog prvog mjesta u uzrastu dječaka nagrađen i veteran Josip Grahovac, koji je ove godine osvojio 1. mjesto na Svjetskom veteranskom prvenstvu koje se održavalo u Beogradu.

I za kraj možemo samo reći da je ova godina bila vrlo uspješna te da ćemo i sljedeću godinu nastaviti sa takvim zavidnim rezultatima.

Hrvački klub Slatina želi svima Čestit Božić i Sretnu Novu godinu.

Mario Petrak
Izvor: facebook.com

(21)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*