Naslovna Sport Slatinčanima tri medalje

Slatinčanima tri medalje

8
0

ilustracija Na vrlo jakom Međunarodnom turniru u hrvanju, održanom u Koprivnici prošli vikent, nastupilo je 270 natjecatelja iz 18 klubova iz Mađarske, Bosne i Hercegovine , Slovenije, Slovačke, Češke, Austrije, Belgije i Italije. Mladi slatinski hrvači, u vrlo jakoj konkurenciji, osvojili su tri medalje u uzrastu mlađih dječaka.

U kategoriji do 28 kg nastupili su Antonio Minauf, koji je sa dvije pobijede i jednim porazom osvojio treće mjesto. U istoj kategoriji Fran Bišćan sa jednom pobjedom i dva poraza svoj nastup završava na petom mjestu, od ukupno deset natjecatelja.

U kategoriji do 33 kg nastupio je Jurica Filipović te se sa tri pobijede i jednim porazom od 16 natjecatelja plasirao na odlično treće mjesto.

Kristijan Rabić je sa tri pobijede i jednim porazom osvojio treće mjesto, u konkurenciji 18 natjecatelja. U istoj kategoriji su nastupili još i Filip Grahovac te Robert Tušek koji sa jednim porazom plasiraju se na 11 mjesto.

Najviše natjecatelja se natjecalo u kategoriji do 40 kg. David Matijević je sa dvije pobijede te dva poraza zauzeo 5 mjesto od 21 natjecatelja.

U kategoriji do 90 kg nastupio je Tomislav Živko koji sa dva poraza zauzima 5 mjesto, u konkurenciji 7 natjecatelja.

U  kategoriji do 47 kg nastupili su Matija Zver i Mario Bijelić, koji sa dva poraza zauzimaju peta  mjesta.

U kategoriji do 66 kg Karlo Petrak uz jednu pobijedu te jedan poraz plasira se na 9 mjesto, od ukupno 14 natjecatelja.

U konkurenciji djevojčica nastupila je Dominika Horvat koja uz jedan poraz zauzima 7 mjesto od 8 natjecateljica.

Na ovo natjecanje mlade hrvače su vodili treneri Nebojša Nikšić i Ivan Sabo, te Međunarodni suci Josip Grahovac i Novica Kocić.

Tekst: Mario Petrak

(8)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*