Naslovna Grad Skupština “Kluba urbane kulture”

Skupština “Kluba urbane kulture”

45
0

20141203_skupstina_kuk_mRedovna godišnja skupština KUK-a održana je u srijedu 03. prosinca 2014. godine, u prostorijama udruge, na slatinskom Vidikovcu. Igor Brkić je krenuo sa idealizmom i ciljevima Kluba urbane kulture, a zatim je govorio o tome da se treba dodatno angažirati i kako je KUK ovdje za sve mlade i građane grada Slatine.

Po financijskom izvješću “Klub urbane kulture” je potrošio 56.818,24kn na provedbu projekta Vidikovac. Trenutno na računu odruge ima nešto više od 3.800kn. Sva sredstva su prikupljena kroz članarine, donacije jedinica lokalne uprave, donacije od trgovačkih društava i ostalih pravnih osoba, a nešto je prikupljeno od građana i kućanstava. Potom je prikazan kompletan projekt obnove Vidikovca.

20141203_skupstina_kuk_02

Glasovanjem je odlučeno da predsjednik ostaje Igor Brkić, dopredsjednici su Mladen Crnobrnja, Nad Nicinger i novoizabrani Krešimir Tenžera. Tajnik ostaje Mario Perković. Sva glasanja su donesena jednoglasno. U Nadzornom odboru su Saša Tomić, Filip Košutić i Gordana Nikšić.

20141203_skupstina_kuk_03

Nakon odrađenog službenog izbora upravnog i Nadzornog odbora razgovaralo se o partnerstvu između KUK-a i KRIK-a. Raditi će se zajednički na projektu vježbališta na otvorenom.

20141203_skupstina_kuk_01

Za kraj su se “brainstormale” ideje o izgradnji sanitarnog čvora, ugradnja spremnika za tehničku vodu i izrada kanti za smeće u sklopu vidikovca.

Ovim putem KUK poziva sve mlade da se uključe u rad udruge za opći boljitak svih građana Slatine.

 

(45)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*