Naslovna Grad Škola, mačji kašalj

Škola, mačji kašalj

49
0

Materijali i aktivnosti projekta „Škola, mačji kašalj“ dostupni i za širu javnost na web stranici Udruge Vretenac

Projekt „Škola, mačji kašalj“ Udruga Vretenac, Slatina kontinuirano provodi od siječnja 2020. godine pod financijskom podrškom Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
Aktivnosti projekta uključuju djecu u procesu odgode upisa u prvi razred i djecu koja se školuju po prilagođenom i individualiziranom nastavnom planu i programu, te njihove obitelji. “Pomoć u učenju” namijenjene djeci koja se školuju po prilagođenom i individualiziranom nastavnom planu i programu vodi edukacijska rehabilitatorica Patricija Karaman, a aktivnost „Pomoć u učenju“ namijenu djecu u procesu odgode upisa u prvi razred, edukacijska rehabilitatorica Ivana Sabolić, dok psihološku podršku namijenju roditeljima djece uključene u aktivnosti projekta, vodi psihologinja Jasna Plantak.

Kako aktivnosti projekta uključuju neporedan kontakt i rad sa djecom, zbog trenutne situacije uzrokovane COVIDA-19 virusom, aktivnosti projekta se odvijaju i dalje ali u okviru domova i uz podršku od roditelja.

Prilagođeni situaciji, aktvinosti i materijale za rad sa djecom objavljuju edukacijske rehabilitatorice svaki ponedjeljak na web stranici Udruge Vretenac, dok će se materijali psihološke podrške objavljivati jednom mjesečno. Predloženim aktivnostima kod djece utječe se na uspješno savladavanje školskih vještina, a materijali su od sada dostupni i za širu javnost te se mogu besplatno skinuti sa web stranice: udruga-vretenac.hr

(49)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*