Naslovna Novo She Loves Pablo – novi animirani videospot za singl “Crumble”

She Loves Pablo – novi animirani videospot za singl “Crumble”

12
0

Zagreb, 22. svibnja 2020. – Umjesto velikog koncerta koji se trebao održati u svibnju, zagrebački She Loves Pablo poklanjaju novi animirani videospot nastao u viziji i izvedbi animatorice i ilustratorice Ire Bulić (Nisam tapir). „Crumble“ je treći singl s aktualnog albuma „Death Threats From Future Self“ izdanog početkom godine.

„Od prve sekunde znali smo da radimo pjesmu kakvu nismo nikad dosad. Došla nam je potpuno prirodno, napravili smo ju u jednoj probi, a mislim da je najveći odmak od nekakvog stila koji je prepoznatljiv za nas. U skladu s tim, htjeli smo i da spot bude nešto drukčije od svega dosad i tu je Ira odradila fenomenalan posao.“ – opisuje Leonard Klaić, bubnjar benda koji stoji i iza produkcije, miksa i masteringa albuma, dok je snimanje odradio Mark Mrakovčić.

Iza originalnog brenda Nisam tapir stoji Ira Bulić. Diplomirala je Animirani film na odsjeku za animirani film i nove medije na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se ilustracijom, dizajnom, character dizajnom te autorskom i komercijalnom animacijom za filmove, TV reklame, videospotove itd. Montažu videospota potpisuje Valent Balun.

Vinil albuma „Death Threats From Future Self“ (Dostava Zvuka/Dirty Old Label) u prodaji je u Dirty Old Shopu po cijeni od 100 kuna. Digitalno izdanje dostupno je putem Youtube kanala i Bandcamp stranice benda, kao i na svim streaming servisima.

She Loves Pablo su:

Domagoj Šimek – vokal, gitara
Dimitrije Đokić – gitara, prateći vokal
Nenad Gajić – bas, prateći vokal
Leonard Klaić – bubnjevi

Linkovi:

FB: facebook.com/SheLovesPablo/
IG: instagram.com/shelovespabloband/?hl=hr
Deezer: http://bit.ly/DTFFS
Google Play: http://bit.ly/DTFFS2
Spotify: https://spoti.fi/2Ro9g31
iTunes: https://apple.co/2TZjXdM
BandCamp: http://bit.ly/DTFFS4
YouTube: http://bit.ly/DTFFS5
Vinil: bit.ly/DTFFS_LP

She Loves Pablo su bend Dostave Zvuka.

Iva Zrnčić

(12)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*