Naslovna Novo Sažetak aktivnosti u prometu tijekom proteklog tjedna

Sažetak aktivnosti u prometu tijekom proteklog tjedna

6.07K
0

Prometne nesreće

Tijekom proteklog tjedna je evidentirano 7 prometnih nesreća, od kojih jedna s ozlijeđenima i 6 s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama je jedna osoba teško ozlijeđena, mlada vozačica u prometnoj nesreći u Sladojevcima, a jednu prometnu nesreću je uzrokovao vozač koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

Utvrđeni prekršaji

Ukupno je utvrđeno 16 prekršaja, od kojih 3 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 2 prekršaja upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, jedan prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa i dr.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,14 g/kg je utvrđena kod vozača bicikla starosti 20 godina koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u subotu u 21,40 sati u Sedlarici, a najveća brzina kretanja vozila od 103 km/h utvrđena je u četvrtak u 11,15 sati, kojom je u Čačincima, na dionici ceste u naselju na kojoj je ograničenje brzine kretanja vozila 70 km/h, upravljao vozač osobnog automobila.

Uhićene i zadržane osobe temeljem odredbi čl. 134. i 137. PZ

Pojačane mjere i akcije

Obavijest za javnost

Policijska uprava virovitičko-podravska je u protekla 24 sata 07-07 kontrolirala 913 vozila i 965 osoba, kojom prilikom nije bilo kršenja mjera samoizolacije ili Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i boravišta. Utvrđeno je 9 slučajeva u kojima je izrečena mjera samoizolacije ali su isti išli prema mjestu u kojem će se nalaziti u samoizolaciji. POLICIJA se zahvaljuje svima koji su kod kuće i provode mjeru samoizolacije. Svi se suosjećaju sa vama jer niste svojom krivnjom u samoizolaciji.

PU Virovitičko-podravska

(6070)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*