Naslovna Novo S.O.S. Virovitica: Poziv na javnu akciju

S.O.S. Virovitica: Poziv na javnu akciju

26
0

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, 25. studenog 2020. godine, ispred Gradske knjižnice i čitaonice u Virovitici s početkom u 10:00 sati.

Udruga S.O.S. Virovitica u suradnji s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Virovitičko-podravske županije i Informacijskim centrom Europe Direct Virovitica*, 25. studenog 2020.godine povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama organizira akciju podjele promotivnih materijala i informiranja šire javnosti o problemu nasilja nad ženama. Nasilje nad ženama je problem koji šteti cijelom društvu i nema opravdanja za nasilno ponašanje,a da bi smanjili nasilje moramo svi zajedno biti odlučni u njegovom sprečavanju. Pridružite nam se na akciji i dajte svoj glas protiv nasilja nad ženama.

Javna akcija organizira se u sklopu programa ”Podrška je važna“ kojeg provodi udruga S.O.S. Virovitica u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Virovitica, a financira ga Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

„Stop seksizmu“

Udruga S.O.S. Virovitica, 26. studenog 2020. godine, održati će javnu akciju u sklopu kampanje Vijeća Europe „Zajedno protiv seksizma“ u suradnji sa Ženskom mrežom Hrvatske*. Akcija će se održati kod Gradske knjižnice i čitaonice u Virovitici od 10:00 do 12:00 sati.

Cilj javne akcije je osvještavanje i senzibiliziranje šire javnosti o problematici seksizama kao neprihvaćenog oblika ponašanja, odnosno nasilja nad ženama. Na štandu vas očekuju razni edukativni materijali o seksizmu te njegovim posljedicama u svim dijelovima društva.

Akcije će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

S.O.S. Virovitica

(26)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*