Naslovna Grad Radionica: Financijsko i ekonomsko poslovanje u neprofitnim organizacijama

Radionica: Financijsko i ekonomsko poslovanje u neprofitnim organizacijama

44
0

Društvo „Naša djeca“ Slatina i „UZOOR“ pozivaju udruge na besplatnu radionicu „Financijsko i ekonomsko poslovanje u neprofitnim organizacijama“ koja će se održati u utorak, 26. ožujka 2019. godine u 15,00 sati u Art dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Slatini.

Ako ste registrirani kao udruga, neovisno o području djelovanja, dođite poslušati koje su financijsko – administrativne obveze udruge, koje sve evidencije udruga mora imati, koje izvještaje treba pripremati, kome se šalju, koji su rokovi za slanje, može li se isplatiti naknada članovima udruge, tko ima pravo na putni trošak, koje su novosti u poslovanju u 2019. godini i još puno drugih informacija… dođite na našu radionicu.

Radionicu će držati Centar za poduzetništvo Osijek koji su i sami udruga i imaju dugogodišnje iskustvo u financijsko-računovodstveno-administrativnom poslovanju udruge.

Dolazak prijavite na e-mail: dnd.slatina@gmail.com – požurite, broj mjesta je ograničen.

Ova radionica odvija se u sklopu projekta „Mala škola poduzetništva“, a kojeg Društvo „Naša djeca“ Slatina provodi u partnerstvu s Udrugom za obrazovanje i održivi razvoj “UZOOR” Slatina. Projekt se financira putem Javnog natječaja za dodjelu donacija u 2018. godini pod nazivom „Stvaramo jednake mogućnosti“ što ga je 2018. godine raspisala Hrvatska banka za obnovu i razvitak.

Veselimo se Vašem dolasku!

„UZOOR“ Slatina i DND Slatina

(44)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*