Naslovna Sport Prvenstvo Hrvatske i Zlatni Pijetao 2012.

Prvenstvo Hrvatske i Zlatni Pijetao 2012.

18
0

U vikendu iza nas održana su dva hrvačka turnira u kojem su slatinski hrvači ponovno osvajali medalje. U Koprivnici 03. ožujka održan je jaki međunarodni turnir u grčko-rimskom stilu za mlađe i starije dječake “Zlatni Pijetao 2012.” Na turniru je sudjelovalo 24 kluba iz 8 europskih država. Slatinski hrvači su sudjelovali sa 7 mlađih i 6 starijih dječaka.

U kategoriji do 28 kg Fran Bišćan, do 30 kg Jurica Filipović koji je osvojio drugo (2.) mjesto, do 33 kg Robert Tušek i Kristijan Rabić, do 36 kg Filip Grahovac, do 40 kg David Matijević koji je osvojio peto (5.) mjesto i 44 kg Antonio Turek.

U konkurenciji starijih dječaka sudjelovali su do 38 kg Domagoj Tušek i Matija Zver, do 42 kg Darko Tušek i Mario Bijelić, do 53 kg Karlo Petrak koji je osvojio peto (5.) mjesto i do 100 kg Antonio Bošnjak koji je osvojio drugo (2.) mjesto.

Turnir je bio izuzetno jake konkurencije u svim kategorijama, i iz toga razloga dvije srebrne medalje Bošnjaka i Filipovića imaju posebnu vrijednost.

U nedjelju, 04. ožujka u Zagrebu održano je prvenstvo Hrvatske u slobodnom stilu za juniorke i juniore., na kojem su naši hrvači imali uspješne nastupe. Sudjelovali su do 66 kg Denis Domić (3. mjesto); do 84 kg Marijo Klement (3. mjesto); do 96 kg Matija Jelavić (5. mjesto); do 120 kg Boris Ivković (3. mjesto) i jedina naša juniorka Hemina Helt je u kategoriji do 51 kg osvojila zlatnu medalju.

Čestitke svim našim hrvačima na uspjesima tijekom prošlog vikenda.

Tekst i fotografije: Martin Bišćan

(18)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*