Naslovna Grad Prva ovogodišnja radionica Vretenaca

Prva ovogodišnja radionica Vretenaca

188
0

Iako su već počeli s radom, svoju prvu službenu radionicu Vretenci su održali u četvrtak, 30.01.2020. godini, u prostorijama OŠ Eugena Kumičića.

Dobro znanim starim licima, pridružila su se i neka nova a Vretence je u pratnji MK Speed posjetio i gospodin Ivan Halas. Uz pomoć Speedovaca, Ivan je one malo manje, ali i malo veće Vretence razveselio slatkim paketićima kupljenima u sklopu božićne akcije i donacijske prodaje kuhanoga vina koju je već drugu godinu za redom organizirao, a kojoj su se u dva navrata pridružili i Vretenci.

Vretenci se zahvaljuju gospodinu Ivanu Halasu i Speedovcima što su ih svojim društvom i slatkim paketićima razveselili a prikupljenim donacijama pomogli radu Udruge Vretenac. Odmorni i spremni članovi i volonteri Udruge Vretenac vesele se nadolazećoj godini i aktivnostima koje ih očekuju, a sve zainteresirane pozivaju da im se pridruže četvrtkom od 17 do 18 i 30 sati u prostorijama OŠ Eugena Kumičića.

Radionice četvrtkom održavaju se u sklopu projekta „Vretenici upoznaju grad, grad upoznaje Vretence III“ pod financijskim pokroviteljstvom Grada Slatine.

UOSIT Vretenac
Julijana Pavlešić

(188)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*