Naslovna Novo Virovitica: Proslava Dana policije

Virovitica: Proslava Dana policije

84
0

U utorak 25. rujna 2018. godine, u vremenu od 09:40 do 13:00 sati u Virovitici, biti će upriličena svečanost povodom proslave Dana policije.

Program obilježavanja započinje u 9.40 sati, kada će ispred zgrade policijske uprave, brojna izaslanstva na čelu s roditeljima i rodbinom poginulih, položiti vijence i zapaliti svijeće. Nakon polaganja vijenaca u 10 sati, u Crkvi sv. Roka u Virovitici za sve poginule policajce i branitelje biti će služena misa, koju će predvoditi policijski kapelan Ozren Bizek.

Program obilježavanja nastavlja se na parkirnom prostoru Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, gdje će u 10.45 sati, djelatnici Interventne jedinice policije Virovitica, odraditi pokaznu vježbu.

Također, na istom prostoru u vremenu od 9 do 13 sati, biti će upriličena izložba policijske opreme i tehnike, koju policija koristi u svakodnevnom radu.

Pozivamo sve zainteresirane građane neka se u što većem broju se pridruže ovoj svečanosti proslave Dana policije, povedu svoje prijatelje, rodbinu djecu na razgledavanje policijske izložbe, a pokazna vježba naših interventnih policajaca zasigurno će im ostati u sjećanju.

GLASNOGOVORNIK
Josip Štajdohar

(84)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*