Naslovna Novo Prometne nesreće na pružnim prijelazima

Prometne nesreće na pružnim prijelazima

415
0

U petak, 04. rujna 2020. godine, oko 19,35 sati u naselju Suhopolje, u ulici Vladimira Nazora na pružnom prijelazu dogodila se prometna nesreća gdje je od strane nepoznatog vozača došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u oba spuštena branika, nakon čega je iste savinuo te se udaljio u pravcu naselja Borova. Nakon izvršenog očevida, vozač i vozilo su pronađeni danas 07. rujna, te su policijski službenici utvrdili da je počinitelj ove prometne nesreće 57-godišnjak sa šireg područja Suhopolja koji je upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 5.000,00 kuna. Protiv 57-godišnjaka slijedi podnošenje prekršajnog naloga.

Istog dana oko 14,55 sati u Pitomači, u ulici Antuna Mihanovića na pružnom prijelazu dogodila se prometna nesreća od strane nepoznatog vozača u trenutku dok je nailazio teretni vlak, nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom te je došlo do udara u oba spuštena polubranika, koje je polomio i napustio mjesto događaja te se udaljio u nepoznatom pravcu. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 4.000,00 kuna, dok se za vozačem intenzivno traga.

Mole se građani koji imaju bilo kakve informacije o ovom događaju neka se jave na broj telefona 192 ili u najbližu Policijsku postaju.

PU Virovitičko-podravska

(415)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*