Naslovna Novo Prometna nesreća sa poginulom osobom

Prometna nesreća sa poginulom osobom

377
0

Danas 06. kolovoza 2019. godine, oko 14:45 sati na nadvožnjaku državne ceste D2, između naselja Jugovo Polje i Cabuna, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 51 – godišnji vozač osobnog automobila.

Prometna nesreća se dogodila, kada je 51 – godišnji vozač, upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka od pravca naselja Cabuna u pravcu Virovitice, gdje je dolaskom na nadvožnjak iz nepoznatih razloga, skrenuo vozilo na suprotni kolnički trak, kojim je u tom trenutku u suprotnom smjeru prometovalo teretno vozilo – kamion, đakovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 62 – godišnji vozač, nakon čega je došlo do udara prednjeg lijevog dijela automobila u prednji lijevi dio kamiona, te guranja automobila i rotacije pri čemu je na stražnji dio automobila slatinskih registarskih oznaka, naletjelo vozilo virovitičkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Virovitice, prometovao 22 – godišnji vozač.

U prometnoj nesreći 51 – godišnji vozač je smrtno stradao na mjestu događa, vozač kamiona je zadobio lakše ozljede, dok je 22 – godišnji vozač automobila neozlijeđen.

Na mjestu prometne nesreće bio ja nazočan Općinski državni odvjetnik iz Virovitice.

Glasnogovornik
Josip Štajdohar

(377)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*