Naslovna Grad Prometana nesreća sa teškim tjelesnim ozljedama

Prometana nesreća sa teškim tjelesnim ozljedama

740
0

Jučer, 01. rujna 2019. godine oko 02:35 sati u Slatini, dogodila se prometna nesreća sa teškim tjelesnim ozljedama u kojoj su sudjelovali vozači motocikala i automobila.

Prometna nesreća se dogodila, kada je 19 – godišnjakinja, upravljala osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka gradom Slatinu, Ulicom Milke Trnine, smjerom jug-sjever, gdje je dolaskom do raskrižja sa Ulicom Lipa, skrenula ulijevo, a da prethodno nije propustila sva vozila s prednošću prolaska, te je tom prilikom došlo do udara motocikla njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 40 – godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1.18 promila u prednju desnu bočnu stranu automobila, koji je nakon udara, nastavio daljnju nekontroliranu vožnju pri čemu je kod slijetanja udario u parkirani automobil slatinskih registarskih oznaka od kojeg se odbio, dok su vozač i 28 – godišnja putnica na motociklu, pali na kolnik.

U prometnoj nesreći vozač motocikla i putnica su zadobili teške tjelesne ozljede. Protiv 19 – godišnje vozačice slijedi podnošenje kaznene prijave.

Glasnogovornik:
Josip Štajdohar

(740)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*