Naslovna Novo Poziv na nominaciju tvrtke za Nagradu Johann Kohlhoffer

Poziv na nominaciju tvrtke za Nagradu Johann Kohlhoffer

36
0

Otvoren Poziv na nominaciju tvrtke i/ili obrta za Nagradu Johann Kohlhoffer za filantropa 2019. godine

Filantropija kao oblik solidarnosti prilika je za povezivanje svih onih koji brinu o zajednici, ljudima i organizacijama, a uspjeh svakoga od njih uvjetovan je uspjehom ostalih. Udruživanje i podrška važni su za stvaranje društvene i ekonomski održive zajednice kao i društva u cjelini.

I ove godine Zaklada Slagalica nagrađuje one koji brinu o zajednici, podržavaju je i povezuju se. Otvoren je Poziv na nominacije za Nagradu Johann Kohlhoffer za filantropa godine Slavonije i Baranje. Nagrada se dodjeljuje poslovnim subjektima koji su tijekom 2019. godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg dobra i interesa.

Svrha ove Nagrade je prepoznati i javno istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojom materijalnom i financijskom podrškom daju najbolji primjer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja. Svoje kandidate za Nagradu mogu nominirati neprofitne organizacije i ustanove, mediji, PR i marketinške agencije, obrti i trgovačka društva registrirana u Republici Hrvatskoj kao i same tvrtke i obrtnici.

Zaklada Slagalica dodijelila je već ukupno deset nagrada tvrtkama i obrtima koji podržavaju različite aktivnosti, programe i projekte s područja Slavonije i Baranje. Prošle godine nagrada je dodijeljena tvrtki A-Anticus iz Zagreba za podršku Socijalno-terapijskoj zajednici Udruge Breza te obrtu ARBO iz Osijeka koji je svoje usluge donirao Udruzi Auxillium i Udruzi Dokkica.

Istaknite one koji brinu o razvoju zajednice.

Sve informacije o Nagradi potražite na službenim stranicama Zaklade.

(36)