Naslovna Novo Ponovo odgođen let balonom u Park šumi Jankovac

Ponovo odgođen let balonom u Park šumi Jankovac

43
0

Dragi naši zaljubljenici u Papuk, nažalost opet imamo loše vijesti. Iako smo uložili veliki trud da vam se u rekordnom roku iskupimo zbog prethodne odgode vezanoga leta balonom na vrući zrak, vrijeme ponovo nije na našoj strani.

Još prošlog tjedna, 12. svibnja 2019. godine obećavao je sunčano vrijeme, idilično za našu željno iščekivanu manifestaciju, no najnovije prognoze najavljuju kišu cijeli vikend.

Ponavljamo, balon je letjelica na koju vremenski uvjeti imaju najveći utjecaj, tako da balon ne leti u slučaju padalina, pojačanog vjetra i guste magle, stoga smo prisiljeni let odgoditi do neke nove prigode.

Obavještavamo i sve koji su priliku za promotivni vezani let dobili preko nagradnih igara, bilo preko radio postaja ili naše facebook stranice, da će svoju nagradu moći iskoristiti na sljedećem letu. O točnom terminu bit ćete naknadno obaviješteni.

U iščekivanju lijepog vremena i u nadi da nam previše ne zamjerate zbog nastale situacije, ispričavamo se svim posjetiteljima, partnerima i medijima koji su željeli uživati u nesvakidašnjim prizorima s Papuka.

JU Park prirode Papuk
Nikolina Erceg

(43)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*