Naslovna Novo Pojačan nadzor prometa tijekom vikenda

Pojačan nadzor prometa tijekom vikenda

25
0

U cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu na području Policijske uprave virovitičko – podravske će u noći subota / nedjelja, 12./13. listopada 2019. godine od 22:00 do 06:00 sati biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola.

Akcija usmjerenosti na nadzor vozača pod utjecajem alkohola i vozača bicikla će na području Policijske postaje Slatina biti provedena u petak, 11. listopada 2019. godine od 14:00 do 22:00 sata, dok će istoga dana od 12 do 20 sati na području Policijske postaje Orahovica biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola i bzine kretanja vozila.

Osim ovih akcija, tijekom predstojećeg vikenda policijski službenici nastavljaju s pojačanim nadzorom prometa, s posebnim naglaskom na utvrđivanje i sankcioniranje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela, odnosno prekršaja koji su četiri najčešća ubojice u prometu i uzroci teškog stradavanja sudionika u prometnim nesrećama, ali i svih drugih prekršaja kojima sudionici u prometu ugrožavaju sigurnost u prometu.

PU Virivotičko-podravska
Đurđica Veličan

(25)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*