Naslovna Grad Poduzetnici mogu donirati sredstva za kvalitetniji program na klizalištu

Poduzetnici mogu donirati sredstva za kvalitetniji program na klizalištu

666
0

Turistička zajednica grada Slatine i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju „Prosinac u gradu“ koje će u svojoj ponudi imati brojne aktivnosti.

Adventski sajam bit će smješten u Park 136. Brigade, a nudit će ugostiteljske sadržaje (kuhano vino, čaj, pečene kobasice, fritule…) te sajamsku ponudu slatinskih kreativaca, učeničkih zadruga i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

U sklopu ovogodišnjeg sajma na prostoru Parka bit će postavljeno i klizalište. Ove godine Slatina je jedini grad u županiji koji će svojim sugrađanima i posjetiteljima ponuditi ovakav oblik zabave!

Slijedom navedenog obraćamo vam se sa zamolbom za donaciju financijskih sredstava za organizaciju programa na klizalištu. U obliku nagradnih kupona za klizanje nagradili bismo naše najmlađe sugrađane koji će nas pjesmom i plesom uveseljavati u sklopu adventskog programa.

Također, ovisno u uplaćenim donacijama, umanjili bismo ukupnu cijenu ulaznice za klizalište vikendima.

Program će se u Parku 136. brigade (plato ispred Gradske uprave, paviljno, zelena površina) odvijati od 08. prosinca 2017. do 08. siječnja 2018. godine.

Molimo vas da donacije za ovaj program, a u skladu s vašim mogućnostima, uplatite na žiro račun Turističke zajednice grada Slatine:

IBAN: HR3524120091120002714
Opis plaćanja: donacija

Direktorica Turističkog ureda
Vanja Lazić, dipl. oec.

 

 

(666)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*