Naslovna Novo Počinio prisilu prema zdravstvenom radniku

Počinio prisilu prema zdravstvenom radniku

117
0

Policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske, Policijske postaje Orahovica dovršili su danas kriminalističko istraživanje zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela „Prisila prema zdravstvenom radniku“ opisanog u čl. 315a stavak 1.  Kaznenog zakona na štetu 51-godišnje liječnice iz Orahovice.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 52 – godišnji hrvatski državljanin u petak, 16. kolovoza u 10 sati u Domu zdravlja Orahovica, neizravno putem treće osobe, te u ponedjeljak, 19. kolovoza u 6.50 sati, izravno u telefonskom kontaktu s oštećenom liječnicom, počinio prisilu prema zdravstvenom radniku, tako što joj je zbog obavljanja njezine zdravstvene djelatnosti izrekao prijetnju.

Oštećena liječnica je policiju o događaju obavijestila jučer nakon čega je započeto kriminalističko istraživanje te je osumnjičeni uhićen, a obavljana je i pretraga njegovog doma.

Danas, u poslijepodnevnim satima, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, predan pritvorskom nadzorniku.

Glasnogovornik
Josip Štajdohar

(117)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*