Naslovna Novo Općinama Lukač i Sopje uručena odluku i tabularna isprava za razvoj sportskih i društvenih sadržaja

Općinama Lukač i Sopje uručena odluku i tabularna isprava za razvoj sportskih i društvenih sadržaja

68
0

Ministar državne imovine Mario Banožić, u utorak, 03. rujna 2019. godine, u Orahovici u sklopu 9. sjednice savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem je predstavnicima jedinica lokalne samouprave uručio odluku o darovanju nekretnine i tabularnu ispravu.

Načelniku Općine Lukač Đuri Bukviću, ministar Mario Banožić, uručio je odluku o darovanju nekretnine površine 6 826 metra kvadratna, u vrijednosti 906 tisuća kuna za izgradnju društvenog doma i dječjeg igrališta.

Tabularnu ispravu kojom Ministarstvo u vlasništvo Općini Sopje prenosi već izgrađeno nogometno igralište površine 15 500 metra kvadratna, ministar Banožić uručio je načelniku Berislavu Androšu.

„Ministarstvo državne imovine ovim činom državnoj imovini daje svrhu: da služi društvu i okružju u kojem ljudi žive. Darovane nekretnine postaju vlasništvo jedinica lokalne samouprave. Time pokazujemo odgovornost i želju da svu neaktivnu državnu imovinu stavimo u funkciju, a koja će biti na dobrobit jedinica lokalne samouprave i cijele Hrvatske“, rekao je ministar Banožić.

Saša Guttman
Ministarstvo državne imovine

(68)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*