Naslovna Grad Odred izviđača “Lisice” za vikend logoruje u centru Slatine

Odred izviđača “Lisice” za vikend logoruje u centru Slatine

51
0

Od samostalnosti Hrvatske nikad grad Slatina nije imao ništa slično. Imati izviđači logor u centru grada!

Iza zgrade Hrvatskog doma, u parku ispred Industrijsko obrtničke škole, Lisice će podignuti svoj logor na tri dana. Ta tri dana živjet će i raditi tu i svojim aktivnostima i opremom i znanjem predstaviti se svima koji ih žele vidjeti.

Uz samo logorovanje, Lisice će prošetati već nadaleko poznatim Popišanac trailom u subotu prijepodne, a popodne se okušati u ronjenju sa bocom.

Uz svoje standardne logorske stvari i puno igre i pjesme, u ispod navedenim terminima, pozivaju i svu drugu djecu školske dobi da im se pridruže na radionicama/igraonicama na kojima će bar na kratko okusiti čari logorskog života i naučiti kampirati. Nadamo se da ćemo vidjeti i neke buduće izviđače tamo, jer upisi u Lisice su krajem 9.mj.

Termini radionica/igraonica su slijedeći:

  • Prva radionica – subota 07. rujna od 15:00 do 16:30 sati
  • Druga radionica – nedjelja 08. rujna od 10:00 do 12:00 sati
  • Treća radionica – nedjelja 08. rujna od 15:00 do 17:00 sati

Molimo roditelje da djecu dovedu u ovim terminima jer će tada odred biti najviše na raspolaganju njima.

Ostali posjetitelji pozvani su vidjeti opremu kojom se koristimo i kako i što radimo, gdje smo bili (kroz izložbu fotografija) i gdje ćemo ubuduće ići. Predlažemo da to bude van ovih termina kada ćemo svu pažnju posvetiti djeci.

Pozivamo isto tako i sve bivše članove Odreda da nas posjete i podsjete se kako je njima bilo dok su s nama živjeli po šumama i livadama!

Izviđački pozdrav!

(51)