Naslovna Županija Obuka za popravljače bicikala i turističke pratitelje

Obuka za popravljače bicikala i turističke pratitelje

14
0

slagalicaŽelite naučiti kako popravljati bicikle i biti dijelom projekta „Zelena staza – staza koja spaja“? Želite dodatno učiti, volite izazove i susrete s novim ljudima, volite putovati i učiti jezike?

Pruža Vam se prilika za vrlo zanimljiv tečaj koji vam može postati dodatan ili honorarni posao.

Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, sa svojim hravstkim i mađarskim partnerima razvija IPA projekt prekogranične suradnje Hrvatske i Mađarske pod nazivom “Zelena staza – staza koja spaja”. Cilj projekta je potaknuti ekonomski rast u zapostavljenim ruralnim područjima Slavonije i južne Mađarske kroz razvoj tematske biciklističke rute duge oko 120 km koja će povezati dvadesetak manjih sela, naselja i nekoliko gradova od sela Kemeša u Mađarskoj pa sve do sela Latinovac u Hrvatskoj.

U sklopu projekta predviđene su izobrazbe za popravljače bicikala i turističke pratitelje iz tri županije obuhvaćene projektom: Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske i Požeško-slavonske te iz sljedećih mjesta duž rute: Donji Miholjac, Ivanovo, Bockovac, Viljevo, Kapelna, Kućanci, Bokšić, Đurđenovac, Beljevina, Feričanci, Orahovica, Našice, Kutjevo, Bektež, Čaglin, Latinovac.

Prijavne obrasce te detaljniji poziv za iskaz interesa možete pronaći na službenim stranicama Zaklade Slagalica.

Požurite jer rok za prijavu je 7. veljače.

Izvor: Zaklada Slagalica

 

(14)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*