Naslovna Grad Obilježavanje Svjetskog dana prijevremenog rođenja 2017

Obilježavanje Svjetskog dana prijevremenog rođenja 2017

68
0

Obavještavamo sugrađane, da će u ponedjeljak 20. studenog 2017. godine, u 17:00 sati, s ciljem podizanja svijesti javnosti o problemima i posljedicama s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji – organizirati osvjetljavanje zgrade Gradske uprave ljubičastom svjetlošću.

Ljubičasta boja u vizualnom identitetu predstavlja osjetljivost i iznimnost te je postala simbol Svjetskog dana prijevremenog rođenja.

Obilježavanje Svjetskog dana prijevremenog rođenja 2017 organiziraju Grad Slatina i Društvo “Naša djeca” Slatina, a pozivaju se sva djeca i odrasli, dragi naši sugrađani da se okupe ispred Gradske uprave i da zajedničkim druženjem daju podršku mališanima i njihovim roditeljima te im na taj način pokažu da nisu sami i da im na taj način damo podršku i snagu na njihovom životnom putu.

Poželjno je da sudionici imaju odjeven bar dio odjeće ili detalj ljubičaste boje.

Na sudjelovanje u obilježavanju Svjetskog dana prijevremenog rođenja pozvane su obje škole i oba vrtića, a sudjelovat će i vijećnici Dječjeg Gradskog vijeća Grada Slatine kao prve od aktivnosti nedavno konstituiranog I. saziva DGV.

Društvo “Naša djeca” Slatina
S​nježana Pačarić​

(68)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*