Naslovna Razno Obavijest iz OŠ Eugena Kumičića

Obavijest iz OŠ Eugena Kumičića

23
0

Nastava u školskoj 2012./2013. godini u OŠ Eugena Kumičića kao i u svim školama u Virovitičko-podravskoj županiji počinje 03. rujna. U prvu smjenu koja počinje u 8.00 sati dolaze učenici od 2. do 4. razreda. Đacima prvacima pripremamo poseban svečani doček i oni trebaju doći u školu u 9.00 sati

Učenike od 5. do 8. razreda očekujemo u 14 sati. U svim područnim školama (Bakić, Josipovo, Vaška, Novaki i G. Miholjac) učenike svih razreda, kao i učenike prvih razreda i njihove roditelje očekujemo u 8.00 sati.

Budući da prvi dan škole neće biti realiziran raspored u potpunosti za ponedjeljak, učenici u školu trebaju ponijeti samo jednu bilježnicu gdje će zapisati potrebne informacije bitne za daljnju organizaciju nastave.

U iščekivanju potpune provedbe već dugogodišnje vizije naše škole a to je: Kvalitetna škola sa skladnim međuljudskim odnosima, pozitivnom socioemocionalnom interakcijom, škola suvremenih odgojno-obrazovnih strategija, kreativnih i inventivnih učitelja, sretnih i zadovoljnih učenika te suradnih ali neopterećenih roditelja.

Svim svoji učenicima, njihovim roditeljima i učiteljima želim sretnu i uspješnu Novu školsku godinu!

Ravnateljica
Božica Majhen, dipl.pedagog

(23)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*