Naslovna Blog Arhiva tekstova O spolnosti i životu :)

O spolnosti i životu :)

32
0

kolumna_bosnjakPodsjećam sve neodlučne muškarce koji kažu da ne vrijedi kupovati kravu kada se mlijeko može dobiti puno jeftinije, da se ženama ne isplati kupovati cijelu svinju za samo malo kobasice.

Danas za osvježenje malo navoda i parafraza, kreativni autor Andy Rooney. Poživio je dovoljno dugo da nas nasmije i podigne nam prosjek u ovom tupavom društvu, pa mu stoga odajem počast. O spolnosti i životu. 🙂

summer_of_loveKako starim sve više cijenim žene iznad četrdeset. Žena te dobi neće nikad probuditi muškarca usred noći i pitati “O čemu razmišljaš?”. Ona ne mari što misliš.

Brak je jedini rat u kojemu moraš spavati s neprijateljem.

Vegetarijanac – to je stari nazivnik domorodaca za lošeg lovca.

Moramo priznati da smo pomalo ponosni na sve one male greške koje smo napravili, jer nam to daje osjećaj kako nikada nismo napravili velike greške.

Žene preko četrdeset kao da postaju vidovite. Nikada im ne trebaš ispovijedati što si usrao, one već znaju. One uvijek znaju.

Kada sam se rodio dali su mi izbor – veliki pimpek ili slabo pamćenje – ne sjećam se što sam odabrao.

Gaćice – nisu najbolja stvar na svijetu, ali su odmah uz najbolju stvar na svijetu.

Andy-RooneyDobre vijesti se tiskaju krupnim slovima, ništa što je tiskano sitnim slovima ne može biti dobra vijest.

Djevičanstvo je izlječivo… i ono ne znači dostojanstvo nego manjak pogodne prilike.

Ako žena od četrdeset “plus” ne želi s tobom gledati utakmicu ona tada ne sjedi tu negdje blizu i ne cmizdri. Ona se bavi nečim što voli. I to je obično nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

Tri najveće tragedije su kad je život pušiona, posao pušiona, a brak nije. 🙂

(32)