Nikad nije kasno za poklon

13
0

Sorry, no danas ne dajem poklon, osim što osvještavam i dijelim savjet kako možete s “poklonom” odigrati dobar poslovni potez.

Današnje okolnosti su takve da je vrijeme darivanja i različitih poklona nedavno završilo i slijedi reality check i povratak sivoj svakodnevici.

Bilo nam je lijepo, a sad je vrijeme za ponovno rintanje – rečenica koju često čujem u zadnje vrijeme.

Da li to mora biti baš tako?

Da? Ne?

Stvarno, zašto bi uopće to moralo biti tako?

U kolumni od jučer sam podijelio postavku koju možete iskoristiti da se diferencirate na tržištu, a ova današnja s poklonom nakon sezone poklanjanja je jedna od njih.

G. Horvat,

Nismo željeli biti još jedan koji iz navike dijeli poklone i zahvalnice, stoga Vam se ovim malim paketom van svih očekivanih normi želimo zahvaliti na suradnji i posebnom odnosu koji imamo s Vama.

Hvala!

Ako imate hrpu nerealiziranih poslovnih ponuda, tehnika sa zakašnjelim poklonom je isto jako dobar smjer koji vam može oživjeti poslovanje.

Sve što treba je naglasiti kako “nikad nije kasno”, fino se zahvaliti i stvarno pokloniti nešto što ima smisla (3% popusta to sigurno nije) i… pazite sad… otvoriti si vrata za daljnju komunikaciju.

Jer, svrha ovakve radnje zapravo i jest u tome da stalno komunicirate i budete prvi i najbolji izbor za rješenja u kojima ste stručnjak.

Goran Blagus
(Business klinika)

(13)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*