Naslovna Novo Najmlađi taekwondoisti nastupili na 2. PICOK kupu u Đurđevcu

Najmlađi taekwondoisti nastupili na 2. PICOK kupu u Đurđevcu

75
0

U subotu 05. studenog 2016. godine u Đurđevcu je održano taekwondo natjecanje – 2. PICOK KUP – 15 godina TKD Đurđevac – na kojem je nastupilo 239 natjecatelja iz 21 kluba. Turnir je održan u sportskoj dvorani OŠ “Grgura Karlovčana”, a svoj doprinos dali su i mladi sportaši iz Slatine.

tkd_slatina_2_picok_kup_5

Za TKD klub Slatina je nastupilo dvadeset natjecatelja u dobi od 5 do 9 godina, a natjecali su se u vrlo popularnom natjecanju KICK, dok su se neki od članova po prvi puta okušali u taekwondo borbama.

tkd_slatina_2_picok_kup_1

Najbolji rezultat je ostvarila Eva Gal koja je u kategoriji Ž3 (djevojčice 2008. i 2009. godište) ostvarila najveći rezultat pobjedivši u konkurenciji 13 djevojčica te je zaslužila zlatnu medalju i proglašena najboljom natjecateljicom kategorije KICK. Eva se osim u Kicku natjecala i u taekwondo sportskim borbama, gdje je u uzrastu Male olimpijke također osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 24 kg.

?????????????

Osim Eve u sportskim borbama se po prvi puta okušao i Luka Vreš koji je u uzrastu Mali olimpijci osvojio brončanu medalju u kategoriji do 33 kg.

Također izvrstan rezultat je ostvarila i Nika Filković koja je u kategoriji Ž2 (djevojčice 2006. i 2007. godište) pobijedila suparnice i osvojila zlatnu medalju.

?????????????

Dominaciju slatinskih taekwondoistica u kategoriji Ž3 su potvrdile Anja Radulović koja je osvojila srebrnu medalju te Ana Bljakaj i Uma Milaščević koje su osvojile brončane medalje.

tkd_slatina_2_picok_kup_3

U muškoj konkurenciji, kategorija M3 (dječaci 2008. i 2009. godište) medalje su osvojili Kristijan Krezner – srebro te Matej Novačić i Leonardo Ćipćija – brončane medalje.

U kategoriji M4 (dječaci 2010. i 2011. godište) medalje su osvojili Milan Ivić – srebro te Matej Marković i Fran Bošnjak – brončane medalje.

tkd_slatina_2_picok_kup_4

Za Slatinu su od dječaka još nastupili Benjamin Jakšić, Marko Beneš, Jura Vulić, Viggo Milaščević, Rene Milaščević (M4) i Luka Vreš (M3), a od djevojčica Bruna Šebijanić i Stefani Oskomić (Ž4) te Nika Šebijanić (Ž3) koji su ovog puta ostali bez plasmana koji donosi medalje, međutim i to je sastavni dio sporta.

tkd_slatina_2_picok_kup_6

S obzirom na broj osvojenih medalja, kao i veliki broj ostvarenih pobjeda svih članova kluba, Taekwondo klub Slatina je u konkurenciji 21 kluba osvojio prvo mjesto u disciplini Kick te je od strane domaćina turnira nagrađen peharom.

tkd_slatina_2_picok_kup_10

Osvojeno prvo mjesto i pehar su veliki poticaj najmlađim članovima kluba da u narednom razdoblju još više treniraju te na idućem natjecanju osvoje još više medalja

tkd_slatina_2_picok_kup_7

Male sportaše su na natjecanje vodili treneri TKD kluba Slatina Stjepan Gal i Mario Vreš.

tkd_slatina_2_picok_kup_8

Info: Mario Vereš

(75)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*