Naslovna Novo Nadzorna kamera u Šaševu zabilježila prolazak automobila brzinom od 169 km/sat

Nadzorna kamera u Šaševu zabilježila prolazak automobila brzinom od 169 km/sat

713
0

Od početka perioda neuobičajeno toplog vremena policijski uređaji za nadzor brzine kretanja vozila bilježe povećane brzine kretanja vozila na našim prometnicama, pa je tako kamerom u Šaševu jučer, 17. prosinca 2019. godine u 18,25 sati utvrđena brzina kretanja osobnog vozila u tranzitu od čak 169 km/h.

Obzirom da je na tom dijelu prometnice ograničenje brzine kretanja u naselju 70 km/h, nakon što se utvrdi počinitelj ovog prekršaja biti će mu izrečena kazna od najmanje 10.000 kn, 3 mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Kao se, uz upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisno korištenje mobitela, upravljanje vozilom nepropisnom ili neprilagođenom brzinom smatra jednim od četiri najčešća ubojice u prometu i jednim od najtežih prekršaja upozoravaju se vozači motornih vozila da prilagode brzinu kretanja vozila uvjetima na cesti i svakako poštuju ograničenja brzine kretanja na dijelu prometnice kojom se kreću u cilju vlasitite sigurnosti i nedovođenja u opasnost svih drugih sudionika u prometu.

PU Virovitičko-podravska

(713)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*