Molim otvoriti!

18
0

Hvala što ste otvorili ovu poruku.

Ono što ćete naći u nastavku je vrlo važna informacija i iznimno je bitno da što prije reagirate.

Vrijeme nikome ne ide na ruku, tako da svaka minuta čekanja i razmišljanja samo otežava agoniju i povećava financijski gubitak.

Bitno je da ste svjesni kako informacija koju ću sad podijeliti možda neće biti prikladna za vaša životna uvjerenja i kako ćete se možda osjetiti nelagodno.

Ako je to slučaj, potpuno vas razumijem i ne morate dalje nastaviti s čitanjem. 

Informacija koju ću sad podijeliti je za ljude koji su spremni…

Ne mogu više… fakat ne mogu…

Ne zato što ne bih znao kako dalje, već zato što na jedan vrlo primitivan ali učinkovit način iskorištavam ljudske slabosti kroz koje mogu instalirati bilo kakvu ideju, smjer ili akciju.

Gornje pismo (izmišljeno je) klasičan je primjer kako se upotrebljavaju tehnike utjecaja (manipulacije?) kada želite prodati ili “prodati” neku svoju ideju ili proizvod.

Malo mistike, malo osvještavanja boli, malo stvaranja napetosti kroz otvorene petlje, malo isključivanja i igranja na ego…

Klasika koja, bez ljutnje, DJELUJE!

Gornje pismo, uz par neznatnih izmjena, možete već danas poslati na 100000 email adresa i garant da će vam se njih 1000 javiti i “kupiti” ideju.

Naravno, 50000 će kliknut da je ovo SPAM, njih 20 će se prijetiti kako je ovo prevara… ali barem njih 1000 će kupiti “ideju” i napraviti neki sljedeći korak ili što već želite postići jednim takvim pismom.

No, cijela ova priča nije radi pisma… o ne… ne, ne, ne…

Cijela ova priča i cijeli ovaj tekst su ovdje radi nečeg drugog – NASLOV PORUKE!

Ako je nešto “killer” u svemu ovome, onda je to naslov poruke.

“Molim otvorite!” je na prvi pogled nevin CTA (call to action), ali je zato učinkovit do boli.

Dakle, ako ste jedan od pretplatnika ovog newslettera koji mi je nedavno pisao i tražio pomoć jer mu potencijalni klijenti ne odgovaraju na poslane ponude i poruke, onda je vrijeme da upregnete današnji naslov kao subject poruke.

Kladim se u ručak od 5 slijeda da će vam open rate i response rate (poruka mora biti legitimna) porasti za minimalno 50%.

Fora, zar ne?!

Goran Blagus
(Business klinika)

(18)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*