Naslovna Blog Goran Blagus - Business coaching Misliš da znaš, ali i dalje je teško

Misliš da znaš, ali i dalje je teško

34
0

Često na pitanje o poslovnim aktivnostima kojima se bavim odgovorim da šaljem dnevne poruke (newslettere) dobivam reakciju u obliku čuđenja i reakcije koje zvuči ovako nekako:

O čemu pišeš SVAKI dan? Odakle ti teme? Odakle ti inspiracija? 

Nakon toga slijedi već standardni obrazac negacija:

Ja to ne bih mogla raditi svaki dan. Postala bih dosadan. Ne znam što da pišem (snimam) svaki dan. Klijenti bi se odjavili s liste. Nemam dovoljno vremena. Nisam kreativna. Sve je već na našoj web stranici. Nema ništa novog u našoj branši. Ne…

Generalni zaključak takvih rasprava često bi se mogao svesti na rečenicu iz naslova – Znam da bi trebali redovito komunicirati s postojećim i potencijalnim klijentima ali to je jako teško!

Slažem se da je teško, zapravo, ako ćemo iskreno, nije teško. Nije teško ako shvatite i prihvatite postavku koja je pomogla meni, a i mnogim drugim poduzetnicima koji redovito komuniciraju sa svojim tržište.

Radi se poznatoj copywriterskoj motivacijskoj rečenici – Ako poznaješ ciljnu skupinu, NIKADA nećeš ostati bez ideja o čemu pisati / komunicirati.

I tu ja sva mudrolija i rješenje KAKO i ZAŠTO biti redovito prisutan.

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. U jednom od prijašnjih Business Klinika PREMIUM reporta (link)bila je tema s konkretnim idejama / temama koje možete iskoristiti za newslettere, pa ako imate taj primjerak, bacite pogled na njega. Za sve vas ostale, samo info kako PREMIUM report #5 izlazi uskoro i ima barem jedna tema koja se odlično “naslanja” na današnji sadržaj. Stay tuned. 

(34)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*