Naslovna Novo Maturanti Srednje škole Marka Marulića posjetili VŠMTI

Maturanti Srednje škole Marka Marulića posjetili VŠMTI

164
0

Maturanti srednje škole Marka Marulića Slatina, posjetili su Visoku školu za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.

Budući studenti, a sadašnji maturanti upoznati su sa studijskim programima koje nudi Visoka škola, te su imali prigodu vidjeti djelić studentskog života i prije nego se odluče koji fakultet će upisati i kakvu karijeru će odabrati.

Obzirom da se nalaze na raskrižju života i u sljedećih nekoliko mjeseci će morati odabrati svoj životni poziv, a samim time i životni put, od iznimnog im je značaja prikupiti sve potrebne informacije o mogućnostima koje im se na tom putu nude.

Visoka škola nudi veliki izbor studijskih programa preddiplomske i diplomske razine.

Na preddiplomskoj razini tu su stručni studiji menadžmenta (Informatički menadžment i Menadžment ruralnog turizma), poduzetništva, te računarstva (Programsko inženjerstvo), a na diplomskoj razini, specijalistički studiji Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća.

Visoka škola Virovitica u akademskog godini 2018/19 dodjeljuje stipendije temeljem kriterija izvrsnosti koje iznose i do 1.200,00 HRK mjesečno, te nudi usluge smještaja u studentskom domu i prehrane u studentskom restoranu smještenih u krugu studentskog kampusa.

Više na: www.vsmti.hr

(164)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*