Naslovna Novo Lipovac: Prometna nesreća sa poginulom osobom

Lipovac: Prometna nesreća sa poginulom osobom

348
0

Jučer, 03. veljače 2021. godine, oko 17:30 sati u Lipovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

Foto: ilustracija

Prometna nesreća se dogodila, kada je 37– godišnji vozač, upravljao osobnim automobilom nacionalnih oznaka Republike Njemačke, od pravca naselja Suhopolje u pravcu naselja Lipovac, gdje je dolaskom do prometne table s natpisom „Lipovac“, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, odnosno dometu svojih svjetala, prešao na suprotnu prometnu traku pri čemu je desnom bočnom stranom svojeg vozila, udario u zadnji lijevi dio neosvijetljenog i neregistriranog zaprežnog vozila – prikolice, koja je bila priključena za traktor slatinskih registarskih oznaka, a kojim je u istom smjeru upravljao 56 – godišnji vozač.

Nakon udara u zaprežno vozilo, automobil je prešao na suprotni kolnički trak, gdje je pritom došlo do direktnog udara u nailazeće teretno vozilo virovitičkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog pravca upravljao 20 – godišnji vozač pri čemu je od siline udara došlo do odbačaja teretnog vozila unatrag i pada na oranicu, dok je osobni automobil ostao na prometnoj traci.

U prometnoj nesreći od nastalih ozljeda ne mjestu događaja je preminuo 37 – godišnji vozač, dok je putnica u njegovom vozilu zadobila teške tjelesne ozlijede isto kao i 20 – godišnji vozač teretnog automobila. Vozači teretnog vozila i traktora nisu bili pod utjecajem alkohola. Ozlijeđene osobe su zbrinute u OB Virovitica. Slijedi izvješće ODO Virovitica.

PU Virovitičko-podravska

(348)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*