Naslovna Grad Krajem siječnja otvorit će se bazen Doma zdravlja u Slatini

Krajem siječnja otvorit će se bazen Doma zdravlja u Slatini

169
0

Više se neće morati putovati u toplice diljem Hrvatske: Krajem siječnja otvorit će se bazen Doma zdravlja u Slatini koja će postati najbolji centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u ovom dijelu RH

Oko milijun kuna investicija je Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije, Županije i grada Slatine kojom će Slatina dobiti bazen za fizikalnu rehabilitaciju pa će u budućnosti postati najbolji centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u ovom dijelu Hrvatske, te pacijenti više neće morati putovati u toplice diljem Hrvatske.

– Krajem siječnja očekujemo otvorenja bazena čija je veličina 8,5×5 metara. Ovdje će se moći rehabilitirati bolesnici s postoperativnih zahvata, ali i svi oni čija rehabilitacija zahtjeva oporavak u vodi. Zahvaljujući ovom bazenu u Slatini, rasteretit će se „pritisak na toplice“, a oni koji trebaju ići u njih, više neće morati čekati i mjesecima na red već će rehabilitaciju moći obaviti i u Slatini – podcrtao je ravnatelj Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Ivica Fotez. (vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

(169)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*