Kad završi, prvo ću…

18
0

Tamo negdje u jeku najjače pandemije i ozbiljnog lockdowna, napisao sam si naslov za jedan od budućih newslettera, ali ga do danas nisam iskoristio.

Nekako mi je u tim trenucima bilo interesantno osvijestiti poduzetnike da svoj fokus i energiju ulože na aktivnosti koje mogu provoditi i prestanu razmišljati što bi bilo kad bi bilo i što će biti kad bi bilo ovako ili onako.

Ideja mi je bila da ukažem kako razmišljanje o tome što će prvo napraviti kad lockdown završi bude realno, ostvarivo i korisno.

Oni koji razmišljaju da će ponovno pokrenuti biznis, za njih je trebala biti misao da osvijeste kako i koliko će to moći napraviti. Hoće li to biti isto kao i prije lockdowna ili će neke stvari morati izmjeniti, te kako će se za to najbolje pripremiti.

Oni koji su razmišljali i obećavali sami sebi da će postati kreativni, proaktivni i dinamični, za njih je trebala biti misao da procijene koliko je to realno te koje aktivnosti provode u tim trenucima da takvo obećanje i odluku provedu u praksu.

Oni koji su razmišljali da će se dobro odmoriti, za njih je trebala biti misao da dobro procijene hoće li se stvarno odmoriti i kako će to izgledati te koliko će odmor nakon završetka lockdowna biti izvediv. 

Ukratko, svatko od čitatelja je trebao naći neku svoju ideju i misao te ga je tekst trebao motivirati da svoje planove stavi u okvire koji će mu garantirati uspjeh u tome.

Danas, kada je lockdown gotovo pa završio i došli smo do novog novog ponašanja, eto pitanja za razmisliti:

Radiš li ono što si planirao za vrijeme lockdowna i kako ti ide?

Goran Blagus
(Business klinika)

(18)



OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*