Naslovna Grad Ja ♥ vrtić

Ja ♥ vrtić

83
0

“Ja ♥ vrtić” humanitarni je projekt za potporu dječjim vrtićima u Hrvatskoj, u koji se uključio i Dječji vrtić Zeko Slatina.  Za kupnju svakog pakiranja pelena Pampers u dm-u od 1.1. do 29.2.2012. Pampers i dm doniraju 4 kune za potporu dječjim vrtićima u Hrvatskoj. Očekivani iznos ukupne donacije je 400.000 kuna (40.000,00 kn po vrtiću), a 10 vrtića koji će primiti potporu izabrat će se putem SMS glasanja i lajkovima na Facebook stranici Pampers Hrvatska od 1. 1. do 29. 2. 2012.

Ukoliko DV Zeko bude jedan od deset izabranih vrtića, sa dobivenom potporom planiraju uređenje garderobnog prostora dvije odgojne skupine. Također, planiraju uređenje bazena za igranje pijeskom i vodom, s ciljem razvijanja osjetilne igre djece (osobito mlađe dobi), a iz razloga što je u grupama integrirano petero djece s teškoćama u razvoju.

Glasaj za svoj vrtić!

Glasati za svoj vrtić možete od 01.01. do 29.02.2012. Deset vrtića (po dva iz svake regije – ukupno pet regija u RH) s najviše glasova primit će vrijednu donaciju.

  • SMS porukom
    Glasati možete isključivo za prijavljene vrtiće slanjem SMS poruke sljedećeg sadržaja: ime vrtića, mjesto, ime i prezime (npr. razigrani vrtić, zagreb, zeljka zelic) na broj 61005. (Cijena poruke 0,84 kn sa PDV-om.)
    Dječji vrtić Zeko pripada u “REGIJU III -Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Osječko-baranjska i Vukovarsko-srijemska županija. Pogledajte detalje ovdje.
  • Lajkovima na Facebook stranici Pampers
    Na Facebook stranici Pampers Hrvatska lajkajte vrtić čiji Vam se program najviše sviđa. Lajkati možete isključivo prijavljene vrtiće.

Informacije preuzete sa: dm-drogeriemarkt.hr

(83)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*