Naslovna Sport Izvrsni rezultati mladih rukometaša

Izvrsni rezultati mladih rukometaša

30
4

Mladi rukometaši RK Slatine rođeni 2002. i mlađi pod vodstvom trenerice Vlatke Zeman, koja je od početka školske godine preuzela ove mlade rukometaše, u vrlo kratkom vremenu zabilježili su izvrsne rezultate.

Ovi pobjede željni klinci uspjeli su tijekom sezone 2011/2012. izvrsnim nastupima i fenomenalnom igrom u iznimno jakoj konkurenciji brojnih klubova iz Virovitičko podravske i Bjelovarsko bilogorske županije, koji nastupaju na Međužupanijskoj rukometnoj ligi u super mini rukometu, osvojiti prvo mjesto ispred nekoliko ekipa Bjelovara, Daruvara, Virovitice i Garešnice.

Isto tako, jučer su zabilježili novi uspjeh u Kutini na Memorijalnom turniru “Slavko Bačić” i osvojili treće mjesto između 12 ekipa koje su došle iz raznih gradova. Tako su nastupili mladi rukometaši RK Slatine, RK Moslavine iz Kutine, RK Osijeka, RK Maksimir iz Zagreba, RK Daruvar, RK Požega, RK Popovača, RK Karlovac, RK Ivanić iz Ivanić grada, RK Nova Gradiška, RK Garešnica i RK Viro Virovitica.Rukometaši Slatine u razigravanju su pobijedili RK Garešnicu, RK Nova Gradiška, RK Viro Viroviticu, odigrali neriješeno sa RK Ivanić iz Ivanić grada i izgubili od RK Karlovac, koji su i konačni pobjednici ovoga turnira.

U polufinalu ekipa RK Slatine je izgubila od RK Osijek 9:8, dok su u utakmici za 3.mjesto odigrali neriješeno sa domaćinima iz Kutine te u izvođenju sedmeraca ipak bili uspješniji, te tako osvojili 3. mjesto na ovome jakom turniru.

Za RK Slatina nastupili su: Leon Loparac, Dominika Horvat, Filip Pejakić, Luka Tutić, Mate Vujić, Noa Fazekaš, Matej Hmelik, Stefan Lončarević, Stela Janković, Marijan Bočkaj i Leon Šakić.Mladi rukometaši RK Slatine, nakon ovih izvrsnih rezultata, nadaju se i odlasku na 12. otvoreno prvenstvo Hrvatske u mini i super mini rukometu za dječake i djevojčice koje će se održati u Karlovcu 15. travnja za 2002. godište i mlađe i 22. travnja za 2001. godište i mlađe.

Tekst: Igor Fazekaš

(30)

Tagovi:


Comment(4)

  1. hvala djevojčicama, dječacima, našem sponzoru i roditeljima na iznimnom zalaganju i trudu na putu do ovako velikog uspjeha!

  2. Bravo za trenericu Vlatku, bravo za mlade rukometašice i rukometaše.Idemo dalje u nove pobjede i u nove sportske uspjehe………..

  3. Hvala Vam na čestitkama u ime dječaka i svoje osobno! ! Veoma ste me iznenadili!

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*