Naslovna Grad Izvješće sa skupštine DND-a

Izvješće sa skupštine DND-a

27
0

dnd_skupstina_slatinaU četvrtak, 07.03.2013. s početkom u 18:00 sati održana je Redovna godišnja izborna Skupština Društva „Naša djeca“ Slatina.

Na Skupštini je usvojeno izvješće o radu Dječjeg foruma Mladost i DND Slatina u 2012. godini, te  financijsko izvješće za 2012. godinu, kao i plan i program rada Dječjeg foruma i DND-a za 2013. godinu.

Članice DND Slatina u 2012. godini odradile su 1586 volonterskih sati. Tijekom cijele godine organizirane su i održavanje plesna radionica u DV Zeko i likovna radionica u DV Suncokret.

Kao i svake godine, DND Slatina pomoglo je u realizaciji Slatinskih maškara i Help Portraita. Organizirani su izleti u nepoznato, posjet Domu za stare i nemoćne Zdenka,  mnogobrojnim aktivnostima obilježen je Dječji tjedan, a Cvjetnim korzom proslavljeno je 60 godina DND Slatina. Sredstvima dobivenim od  Zaklade za razvoj civilnog društva „Slagalica“ iz Osijeka realiziran je projekt “Povratak prirodi”, u kojem su obnovljena dječja igrališta na području Slatine.

U 2013. godini, uz manifestacije koje redovito održavaju, članice DND Slatina biti će domaćin Smotre dječjeg stvaralaštva. Smotra će se održati u Slatini od 18. do 20. listopada.

(27)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*