Naslovna Novo Industrijsko-obrtnička škola isporučila prve zaštitne vizire

Industrijsko-obrtnička škola isporučila prve zaštitne vizire

43
0

Iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina isporučen prvi kontingent zaštitnih vizira koje su dobili Opća bolnica Virovitica i Zavod za hitnu medicinu VPŽ…

– Hvala vam, to je ono što nam treba – zahvalili su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu VPŽ i Opće bolnice Virovitica dobivši zaštitne vizire, koje su za njih, uz sufinanciranje Virovitičko-podravske županije, izradili u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina.

Zaštitne vizire je Zavodu za hitnu medicinu VPŽ i Općoj bolnici Virovitica uručio župan Igor Andrović, uz nazočnost načelnika Stožera civilne zaštite VPŽ i zamjenika župana Marija Klementa.

Bio je tu i ravnatelj Opće bolnice Virovitica Dinko Blažević kao i ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu VPŽ, Lahorka Weiss. Prvi viziri su svoje mjesto već pronašli u izdvojenoj ambulanti u Cabuni, a ovo je prvi veći kontingent zaštitnih vizira iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina, jer je ova sigurnosna zaštita za zdravstveno osoblje namijenjena i za djelatnike Doma zdravlja VPŽ, te Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ.

U Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina, ukupno će, u ovoj „prvoj epizodi“ isporučiti 1.000 komada zaštitnih vizira, a dobit će ih i djelatnici MUP-a… (vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

(43)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*